1. ANTIDIABETICE:
afin, anghinare, brusture, cerentel, dud, fasole, nuc, salvie, urzica.
2. ANTIGUTOASE:
cimbrisor, coada-calului, frag, frasin, hamei, iarba-mare, ienupar, merisor, mesteacan, papadie,pir, porumbar, salcie, soc, troscot, urzica, urzica-moarta.
3. ANTIREUMATISMALE:
catina, cimbrisor, coada-racului, coada-calului, frasin, hamei, iarba-mare, ienupar, merisor, mesteacan, mustar-negru, muguri de plop, osul-iepurelui, papadie, porumb, pir, salcie, troscot, turita-mare, urzica.
4. VITAMINIZANTE:
catina, ciubotica-cucului, maces, urzica.
5. OBEZITATE:
crusin, mur, osul-iepurelui, papadie, porumb, soc, urzica.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu